De voedings- en drankenindustrie is een industrie die altijd blijft groeien. Daarom is werken in deze branche een verstandige beslissing. Je zult een helder carrièrepad in deze branche kunnen hebben. Er zijn veel restaurants en cateringdiensten om bij te werken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar openstaande vacatures bij Go Fresh. Dit bedrijf verkoopt hun producten bij tal van tankstations in Nederland. De vraag van winkelpersoneel is ongetwijfeld vrij hoog. Go Fresh zet zich in om de reizigers te voorzien van heerlijke maaltijden zoals bakkerij, sandwich, donut en hoofdgerechten. Dit restaurant serveert ook koffie aan de klanten. Ben jij een servicegericht persoon, dan is werken bij Go Fresh iets voor jou.

Vacatures beschikbaar bij Go Fresh

Als groeiend restaurant heeft Go Fresh veel vestigingen. Solliciteren op een bepaalde functie in een van de Go Fresh vestigingen kan via https://www.werkenbijeg.com/. Op deze website staan ??de vacatures in dit restaurant vermeld. Je kunt bijvoorbeeld solliciteren naar de functie als parttime of fulltime bakkerij medewerker, kassier, ploegchef of restaurantmanager. Go Fresh biedt een dynamische werkomgeving. Je zult je niet vervelen omdat je verschillende gasten moet bedienen. Vriendelijkheid is een must als je deel wilt uitmaken van Go Fresh. Daarnaast moet je bereid zijn om in ploegen te werken.

Hoe solliciteer je voor Go Fresh medewerkers

Aangezien Go Fresh onderdeel is van EG Group, kun je via de EG website solliciteren op alle functies in dit restaurant. Online solliciteren is de makkelijkste manier om medewerker van Go Fresh te worden. Je kunt zoeken naar de Go Fresh vacatures bij jou in de buurt. Zo hoef je geen kilometers te rijden om in een andere stad te werken. Nadat je je cv online hebt ingediend, zal de recruiter alleen contact met je opnemen als je aan de vereiste voldoet. Zorg ervoor dat je tijdens het sollicitatiegesprek een positief beeld laat zien om aangenomen te worden.

Werken als Go Fresh medewerkers

Go Fresh is een van de restaurants die veel vacatures biedt voor parttime en fulltime functies. Ook als je net afgestudeerd bent, kun je solliciteren als bakkerijmedewerker bij Go Fresh. Dit restaurant biedt de medewerker niet alleen een positieve werkomgeving, maar biedt ook een marktconform salaris. Go Fresh vestigingen zijn verspreid over het hele land. Zo vind je de vacature in de buurt van je huisadres. Dus als je deel uit wilt maken van dit restaurant, bezoek dan nu de vacaturesite en dien direct je sollicitatie in!