BedrijfsprofielWe zijn een eetcafé gestart onder de naam Maaszicht, de naam zegt het al "met het zicht op de Maas". Het is een oud pand, daterend van begin 1800. Het ligt in het centrum van Broekhuizen en recht tegenover de maas. Vooral in de zomermaanden is Broekhuizen een aantrekkelijke plek voor toeristen om te vertoeven. Veel fietsers/wandelaars maken een oversteek van Broekhuizen naar Arcen of andersom. Genieten van het uitzicht op de Maas, van de scheepsvaart en de natuur, onder het genot van een lekker biertje, drankje of een lekkere maaltijd op het terras. Ook in de wintermaanden wordt hier veel gewandeld. Een plek waar vrienden zich treffen, een plek waar je je thuis gaat voelen. Mensen zijn "uit" bij ons.

We hebben een gevariëerd publiek. Vandaar dat we ook een eetcafé zijn. Je kunt rustig lunchen, dineren, of gewoon gezellig een drankje drinken, maar je kunt er ook een feestje geven. Heeft de fanfare iets te vieren, de voetbalclub, de carnavalsvereniging of welke vereniging dan ook? Voor een (besloten) feest bent u aan het goede adres.

Wij bieden de mogelijkheid om te lunchen en te dineren. Daarnaast staat op zondagochtend vanaf 10.00 uur bij ons uw koffie en ontbijt klaar. We bieden klassieke gerechten, diverse streek- en seizoensgerechten en vele afhaalmogelijkheden voor zowel lunch als diner. In het voorjaar (begin mei) starten we met de aspergeskaart - deze werd in het NRC Handelsblad door anonieme recensenten als erg lekker ervaren. In de zomer kunt u gebruik maken van onze 'skottelbraaj' en in oktober serveren we diverse wildgerechten. Met Kerstmis hebben we ieder jaar naast de reguliere kaart ook luxere kerstgerechten.

In ons bedrijf hebben we 60 zitplaatsen met een max. van 70 zitplaatsen. Zit- en staanplaatsen gecombineerd bieden we plaats aan max. 100 personen. Bij alleen staanplaatsen kunnen er max. 120 personen binnen. Het terras biedt 56 zitplaatsen.

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf (Kenwerk). Daarnaast zijn we lid van de Vriendenkring van Hertog Jan en 'het toeristisch platform'.

Kortom, kom langs en proef de sfeer van een gezellig Limburgs eetcafé in de oude kern van Broekhuizen, met het uitzicht op de Maas, waar je nog kunt genieten van de rust en de vruchten der natuur.

Wij, Theo en Gerda Hermans-Marcellis en al onze medewerkers staan voor u klaar.