ArrangementenArrangement Bos & Maas
Happen en Trappen
 

B&B-arrangement Bos & Maas

Wij hebben met B&B De Oude Pastorie een arrangement samengesteld.

Uw overnachting in B&B De Oude Pastorie in het dorpje Swolgen, wordt pas compleet met een goed verzorgd diner... Uit eten geeft het gevoel er even tussen uit te zijn, op een plek waar u zich op uw gemak voelt. Logeren in De Oude Pastorie kunt u supplementeren met een fietstochtje na uw diner. Eetcafé Maaszicht en De Oude Pastorie bieden u het volgende arrangement aan:

* 2 overnachtingen met ontbijt op een tweepersoonskamer
* 2 x rondvaart op de Maashopper (alleen in het vaarseizoen = juli & augustus!)
* 2 x toeristenbelasting
* wandel- of fietsroute
* een fiets tot uw beschikking
* parkeren op eigen terrein
* 1 x voor beiden een twee gangen-diner

De combinatie van eten en slapen wordt door ons beiden aangeboden door middel van bovenstaand culinaire arrangement. Wilt u reserveren? Geef dan uw keuze aan op het reserveringsformulier bij B&B De Oude Pastorie. Zij zorgen er dan voor dat uw arrangement wordt geregeld of ze bieden alternatieven wanneer het specifieke arrangement niet beschikbaar is.

Prijs voor twee personen: € 175,--

 

Fiets-arrangement Happen en Trappen: De Maas en Peel route (40 km)

Het volgende arrangement is samengesteld met diverse ondernemers uit de buurt. Het is een fietstocht waarbij u tussendoor culinaire stops zult maken. De fietstocht is een inititatief van Graanbranderij de IJsvogel.

Vanuit Graanbranderij de IJsvogel, gevestigd in de oude watermolen te Arcen, waar u de tocht begint met een kopje koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai, gaat de tocht langs Barbara's Weerd en langs de Maas naar Lomm. Via de hoogwatergeul fietst u met een geweldig uitzicht over de Maas naar Velden, waar uw voorgerecht op de markt bij Hostellerie de Maasduinen klaar staat. Vanuit de markt fietst u terug naar de Maas, en neemt het veerpont naar Grubbenvorst.

Na Grubbenvorst fietst u door het natuurgebied Kaldenbroek en later door het Peelgebied.
Via een lange route door een schitterend gebied komt u in Hegelsom, Meterik en daarna Horst. Waar het de moeite waard is om even het centrum in te gaan. Vanuit Horst fietst u door naar Melderslo, waar het Nationaal asperge- en champignonmuseum gevestigd is.

Bij dit museum krijgt u de soep opgediend. Tegen een geringe vergoeding kunt u het museum bezoeken en speciaal voor u is er een korting van € 0,75 p.p.
U betaalt dus € 4,25 p.p. in plaats van € 5,- p.p. Beslist de moeite waard.

Na de Locht gaat u door de bossen en prachtige natuur van een oude Maasarm naar het dorpje Broekhuizen. Onderweg komt u nog langs een blauwe bessen-informatiecentrum. In Broekhuizen kunt u het hoofdgerecht gebruiken bij eetcafé Maaszicht.

Na het hoofdgerecht genuttigd te hebben, neemt u het veerpont naar Arcen en fietst langs de Hertog Jan brouwerij naar het centrum van Arcen. Midden in het centrum ligt de veelgeprezen IJssalon Clevers, waar een (parad)ijselijk lekker nagerecht op u staat te wachten.

Reserveer dit arrangement via de speciale website van Happen en trappen.